Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.05.2010 15:04 - Славея Сиракова
Автор: flintul Категория: Спорт   
Прочетен: 23277 Коментари: 28 Гласове:
24


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Хубава щерка има Наско Сираков. И умна при това - личи си от отговорите й. Насладете й се, ако искате, но само на снимка.

image


25-годишната Славея Сиракова е най-обсъжданият член на популярното спортно семейство напоследък. Красавицата първо си сложи силиконов бюст, а след това показа прекрасния резултат от хирургическата намеса на страниците на мъжкото списание "Максим". Покрай всичко това Славея заживя с нов мъж и сега се чувства безкрайно щастлива. Пред агенция "Блиц" хубавата госпожица Сиракова хвърли допълнителна светлина върху живота си.


image


- Славея, къде те заварвам в момента? Разбрах от майка ти, че не си в България?
- Вече втора година съм в Барселона. Дойдох тук в началото на миналата година заедно със сестра ми, която вече завърши своето учение и след месец й е дипломирането, а аз продължавам да се занимавам предимно с мода. В момента съм с приятеля ми, тъй като сестра ми замина да живее в Майорка с нейното гадже.
- Ти направи много "горещи" снимки за известно наше еротично списание. Как дойде предложението и веднага ли се съгласи?
- Аз вече неведнъж казах, че съм доволна от снимките. Относно последиците винаги съм държала на мнението на семейството ми и на хората, които обичам преди всичко.
- Интересно ми е допита ли се до майка си и най-вече до баща си, след като получи предложението за еротична фотосесия?
- В доста интервюта интерпретираха погрешно, защото се писа, че не съм питала родителите си нито за тези снимки, нито за силикона. Това не е така. Разбира се, че разговарях с тях като голям човек и по двата въпроса и те ме подкрепиха.
- Наско Сираков има имидж на много принципен и понякога безкомпромисен човек, строг, но справедлив... В ролята си на баща той не направи ли поне един опит да те разубеди да се снимаш?
- Да, баща ми е най-принципният, честен и справедлив човек за мен. Не се е опитвал да ме разубеди за снимките, подкрепи ме още от самото начало.
- Не си ли чувствала някога бащинска ревност?
- Дори да е изпитвал бащинска ревност, винаги е поставял щастието на мен и сестра ми преди всичко, и никога не съм чувствала като тежест тази ревност.
- Какво мотивира едно успяло момиче като теб, което поне според хората в България може би си има всичко, да вземе решението да се съблече в еротично списание?
- Първо, държа да подчертая, че аз не се съблякох изцяло в това списание. За мен беше голямо удоволствие да направя тази фотосесия, да се видя в една по-предизвикателна светлина. А и в ХХI век смятам, че голотата не се приема като нещо грозно и неморално, така че се радвам за снимките, които се получиха.
- Разбрах, че снимките са правени не къде да е, а във фамилната ви къща в покрайнините на София. Чия беше тази идея?
- Идеята беше на редакторите на списанието, но и аз бях готова да им предложа същото.
- Кажи ми защо уголеми бюста си? Доколкото знам, имаш по 295 кубика във всяка гърда?
- Ами аз отслабнах и съответно гръдната ми обиколка също отслабна, затова реших да прибягна до услугите на д-р Стоянов. Такава е причината.
- Кой е в момента човекът до теб? Аз знам единствено за връзката ти с футболиста Борис Папазов, но тя май вече не е актуална...
- Точно така, не е. Приятелят ми се казва Никола и сме заедно от година и два месеца, запозна ни сестра ми в Барселона.Много съм щастлива и за първи път в живота си, освен че съм лудо влюбена, обичам истински.
- Казвала си на майка си, че никога няма да се омъжиш за футболист, а преди да срещнеш бившия си приятел Борис, си била дори и против брака - сега какво е положението?
- Дълбоко в себе си съм знаела, че не искам да бъда омъжена за футболист, знам какъв е животът на футболиста, постоянното пътуване, смяна на училища... Винаги съм обичала да пътувам и докато баща ми играеше, живяхме в Испания (Сарагоса, Барселона), както и във Франция, къде ли не съм ходила. Никола е човекът, с когото искам да бъда и да живея, и той няма нищо общо с футбол.
- Не си ли мислила за деца? Колко искаш да имаш и кога?
- Мислила съм и тъй като винаги съм казвала, че съм човек на крайностите, искам да имам 1 или 3 деца.Кога ли... ами, като забременея
- А какво знаеш за любовната история между майка ти и баща ти - как се запознават, как се влюбват един в друг?
- Баща ми е видял майка ми по телевизията, докато е била гимнастичка, и бил категоричен, че иска да се запознае с нея. Тогава неговият приятел Краси Коев ги запознава и е било любов от пръв поглед.До ден-днешен са като влюбени тийнейджъри.
- Знам, че развиваш и актьорска кариера в Испания. Разкажи ми малко за нея.
- Още от ученическите си години винаги съм участвала във всяка пиеса и представление. Въпреки че дълго време се занимавах със спорт, аз по природа съм доста артистична и мечтата ми за кино е от малка. За съжаление в Барселона се занимавам предимно с мода, но опитът, който натрупах, както и преживяванията на снимачната площадка в Мадрид, ще ги помня винаги. Като се върна в България, започвам два бизнеса и киното ще остане пак на заден план
- А сестра ти с какво се занимава, има ли някоя забавна ситуация между вас, за която би ми разказала?
- Сестра ми е моята сродна душа, не мога да си представя какво бих правила без нея и цялата й подкрепа. Невероятно интелигентна е и на моменти се чудя къде побира цялата тази информация, която знае. Завърши университета в Барселона със специалност бизнес администрация и в момента живее в Палма де Майорка с приятеля си. Забавните ситуации с нея са много. Най-хубавият ми период беше, когато заживяхме заедно в Барселона. Тя винаги е била по-сдържана от мен и много често се е случвало хора, които не ни познават, да мислят, че тя е по-голямата, и в такива моменти виждам доволната й усмивка.
- Славея, разкажи малко за детството си. С какво то например е по-различно от това на едно дете без известни родители?
- Да си дете на известни родители в България е трудно, защото повечето хора имат предразсъдъци, злобни са и не те преценяват като човек, а по-скоро си вадят мнение за теб само по това, че родителите ти са известни. Сблъсквала съм се с много злоба и омраза.Никога не съм парадирала с моите родители и с това коя съм. С времето се научих да не обръщам внимание на тези коментари и днес се радвам и съм горда със себе си, защото въпреки злобата, която ме е заобикаляла и все още я усещам, не се промених. Ако хората ме знаят и ме запомнят като дъщерята на семейство Сиракови - дай, Боже, всеки му такава слава!


imageimageimageimageimageimageimageimage


За съжаление това красиво момиче вече не е в България и вероятно ще се връща рядко. Нека знаят по света какви ефектни мадами има в нашата дължава.






Гласувай:
24



Следващ постинг
Предишен постинг

1. sherif - Хубаво е момичето, няма спор. Ето ...
23.05.2010 16:19
Хубаво е момичето, няма спор. Ето такива постинги трябват тук, а не само обиди.
цитирай
2. анонимен - Хубава, като още няколкостотин ...
23.05.2010 17:35
Хубава, като още няколкостотин българки, но без известни бащи :)
цитирай
3. анонимен - Zashto go prochetoh tova, zasht...
23.05.2010 17:54
Zashto go prochetoh tova, zashtooooooo??? Sega koj shte mi plati vredni?
цитирай
4. анонимен - ужас
23.05.2010 18:17
абе вий имате ли очи или сте слепи.в лице е ОТВРАТИТЕЛНА.прилича на задницата на ГАЗ-53.заради майка си и баща си е лансирана иначе е грозна за 2.в тяло бива,както всички млади момичета.спрете да ни занимавате тез боклуци.и 2 мата и родители са за прокурор.най вече Наско.
цитирай
5. анонимен - kak Sirakova stna Silikonova?
23.05.2010 20:28
tatko kato vidial kak ia klati konia rekal, do4 moia, sles ot konai, a tia mu rekla, dobre tate she tura silikona.

eh ehe eh kakvo Sirakova bese, a sa kva Silikonova e stanala.

dobre 4e nebeshe se kacila na neko pojarnikarski marku4 4e moeshe u dr Stoianov nekoi stoiash silikon da i turi da otmerva do kyde da kliaka kato pika.

gnusno i proletno,
цитирай
6. анонимен - В нашата дъЛжава има много, ама н...
23.05.2010 21:36
В нашата дъЛжава има много, ама нескромно много красиви българки. Славея обаче не е от тях. Това е фотошоп.

цитирай
7. анонимен - Само слепец може да отрече, че Сл...
23.05.2010 22:11
Само слепец може да отрече, че Славея е баси страхотната пичка!
цитирай
8. анонимен - Хубава е, но едва ли са я снимали само ...
23.05.2010 23:59
Хубава е, но едва ли са я снимали само за едната хубост, без никаква злоба го казвам, че ако не е фамилията й едва ли щеше да се появи на страниците на списанието.
И не е интелигентно да си сложи силикон в бюста, след като има намерение да става майка.
цитирай
9. анонимен - Някои казват, че била грозна, но ако ...
24.05.2010 00:17
Някои казват, че била грозна, но ако сега Славея звънне на вратата им, направо ще се сгромолясат в краката й!
цитирай
10. анонимен - Грозна ли ........
24.05.2010 03:23
Ще я отнеса, като куцо пиле, домат, в час пик, на Цариградско............ ако ще да съм 25 години по дърт .........
цитирай
11. meto76 - Определено е по - умна от академи...
24.05.2010 09:33
Определено е по - умна от академиците в БАН контактуващи с извънземни.
цитирай
12. анонимен - Нищо особено
24.05.2010 09:40
Много грим на очите и прилича на проститутка
Няма интелигентно излъчване, а курвенско
цитирай
13. анонимен - dano da ne e tolkova umna, kolkoto e ...
24.05.2010 10:16
dano da ne e tolkova umna,kolkoto e hubava...
цитирай
14. gonzo67 - abeeee.
24.05.2010 10:58
ne e koi znae kakvo be.
prosto mlado s poveche silikon. i izvestni roditeli.
kvo q hvalqt tolkova.
nishto ospbenno....
цитирай
15. анонимен - 12. анонимен
24.05.2010 11:42
Точно затова ти харесва, нали?
цитирай
16. sramejlivetsa - Ха, и кое й е хубавото? Физиономията ...
24.05.2010 12:44
Ха, и кое й е хубавото? Физиономията й е грубовата и издължена. На мен ми прилича на кон в главата. А за изкуствените й цици, и аз ако си сложа силикон, сигурно моите ще бъдат по- перверзни:)))
цитирай
17. анонимен - 16. sramejlivetsa -
24.05.2010 13:49
Аз съм пред вратата ти. Ще ме пуснеш ли?

Славея Сиракова
цитирай
18. boristodorov56 - boristodorov56 …. . . o...
24.05.2010 14:59


boristodorov56

…...oooO…………....
…..(….)…..Oooo…
……)../…..(….)….
…..(_/…….)../…..
....…………(_/……...
..… АЗ БЯХ ………..
цитирай
19. анонимен - petar
25.05.2010 08:20
Много е хубава! Поздравления!
цитирай
20. анонимен - хубава и умна
25.05.2010 09:02
Ако е толкова хубава и умна, защо на снимките, определени от майка и като естетични и одобрени от бащата, както и от отговорите на въпросите по-горе се вижда нещо съвсем друго? Та и корекция на бюста се наложила. За една фотосесия и то в България!
Ами така ще е, докато ума кретени као авторите на горната "статия", да казват на черното бяло и тъпанари да им ръкопляскат по форуми и медии.
Много е хубава и е само акъл и овчи мозък.
цитирай
21. анонимен - 20. анонимен
25.05.2010 13:16
Славея обеща да ти позира, докато се самозадоволиш. Или вече го направи на нейните снимки? Сега я плюй за да го прикриеш!
цитирай
22. анонимен - Особено в лицето !
25.05.2010 15:49
Единствено тяло има, но това е нормално за повечето момичета на тази възраст !
По улиците е пълно с готини (красиви в лице и тяло) мадами ! Но нямат татко Наско !
цитирай
23. анонимен - как само тяло бе, грозна ли е кво?...
30.05.2010 18:20
как само тяло бе, грозна ли е кво?
тъпанарчета :)
цитирай
24. анонимен - грешка - човешка
30.05.2010 18:22
само аз ли виждам.... кофти фотошоп на снимка № 9. Фотошоп специалистът е позадрямал и в резултат раменете й са по-широки от ханша и едната от гърдите е по-голяма от другата. И за капак огромна глава - голяма колкото ханша.
цитирай
25. анонимен - Отврат
30.05.2010 19:08
Тая е ужасна, бре! Все едно гледам баща й. За порно става, обаче. Там ги взимат такива. А че фотошоп-а е играл е много ясно и няма как да ти звъне на вратата в този вид. Такива ги имаме в БГ много, много.
цитирай
26. анонимен - нищо усобено
01.06.2010 17:48
нищо особено бих казал,с малко силикон,малко фото щоп,малко грим,добра светлина и добри сенки на определени места,всяка 2 или трета българка може да е на нейно място,ето това е че я познават повече от други момичета заради семейството и-нищо лично но мнението ми е че не е нищо особено:)
цитирай
27. manuelche - Много е хубава.
02.06.2010 11:38
Славея е много хубава, но не знам кой некадърник я гримира. Твърде многото грим плаши и оставя с впечатление, че не е привлекателна.
цитирай
28. анонимен - super mazka
03.06.2010 23:14
pri tolkova mnogo krasiva mlada zena samo slepiat i zlobniat biha pisali gadosti.Zalko e ze povezeto stoinostni mladi hora sa prinudeni da biagat ot zalkata balgarska deistvitelnost-zlobata ze pogubi natiata.Mnogo e prosto da kazem na krasotata ze ia ima a ne da sme kreteni .Momizeto e super
цитирай
Търсене

За този блог
Автор: flintul
Категория: Спорт
Прочетен: 246766
Постинги: 18
Коментари: 168
Гласове: 1392
Архив
Календар
«  Март, 2024  
ПВСЧПСН
123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031