Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
18.05.2016 13:53 - Злоупотребата с половите хормони води до дълга верига огромни проблеми.
Автор: silvaantonydon Категория: Тя и той   
Прочетен: 8042 Коментари: 1 Гласове:
5


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg Постингът е бил сред най-популярни в Blog.bg

Злоупотребата с половите хормони води до дълга верига огромни проблеми.
Силва Дончева

Плутон е планетата, която има пряка връзка с наследствените болести, с най-дълбоките кармични обстоятелства в живота, с онкологичните заболявания, с отделителната система и директно разбира се със смъртта и страха от смъртта. В областта на медицината тя управлява входа и изхода към физическия свят; раждането и смъртта, тайните на битието. Затова между всички тези сфери на живота има пряка връзка. Злоупотребата с всичко, което касае репродуктивната система и секса директно отключва наследствени заболявания, онкологични болести, води до стерилитет, до тежки депресии и отравяния.

Затова произволното вземане на хормони от най-млада възраст / контрацептиви/, както и в по-зрелите години във връзка с климактериума или с цел удължаване на младостта, може да има огромни негативни ефекти. Често между тези дейстивя не се прави директна връзка, но в астрологията тя съществува.

Вземането на противозачатъчни при най-малки проблеми или по предназначение, обърква тотално хормоналната система и в последствие може да доведе до отключване на наследствени проблеми, които при други обстоятелства не биха се проявили или биха се забавили във времето. Те могат да бъдат в най-разнообразни направления и на пръв поглед да нямат никаква връзка с хормоналните препарати. То се определя от положението и аспектите на Плутон.

На второ място объркването на хормоналната система води до увеличаване на онкологичните заболявания. Те са свързани пряко с половите хормони и не само тези, които са на половата система. Истината изведена през астрологията е, че те са обвързани с всеки вид рак.

Не на последно място злоупотребата с полови хормони води и до стерилитет. Тази злоупотреба продължава вече няколко поколения и резултатът е все по-очевиден в младите поколения.

 Злоупотребата с полови хормони води и до тежки психологически състояния – депресия, меланхолия, отчаяние, различни видове фобии. Всичко това е отново в сферата на Плутон и знака на Скорпион.

Проблемът е, че тези хормони вече не са само в лекарствата, които се произвеждат за директен прием, но се намират и в храните. Това предизвиква тежко замърсяване на организма, объркване в метаболизма и отключване на цялата тази последователност от болести, повече от които водят към смърт или касаят въпросите на раждането, смъртта и кармичните обстоятелства.

Директната злоупотреба с половите хормони и особено блокирането им от младите хора е и очевидно предизвикателство към природата, че човек не иска да живее здрав и не иска да има деца. Когато това продължава вече поне четири поколения нещата започват да стават ужасно притеснителни.

Затова може би трябва да си дадем сметка и за тези влияния на Плутон, който ни даде познанието за генома, за същността на ендокринната система, за възможностите да се увеличава човешкия живот, за трансплантациите, за ин  витро оплождането, но същевременно ни предупреждава и за огромните проблеми, които може да отключим с неправилната употреба на тези знания.

Знанието за Плутон е знанието за смъртта, живота и безсмъртието.

 




Гласувай:
5



1. nadzambunata - Поздравления за написаното
19.05.2016 09:16
Не съм на "ти" с астрологията, но темата за финната хОрмония в човешкото тяло и как тя се отразява на духа не се зачеква почти никъде. Само алтернативните течения против "модерната" медицина протестират тук-там, но неизчерпателно. Особено ме притеснява на този фон "пропагандата" на сексуалните отношения, като задължително и безобидно удоволствие, за което пък е закачена контрацепцията. Ужасих се преди известно време от агресивната реклама на препарат, който се взема веднага след полов акт при съмнение за бременност. Рекламата украсяваше всяка вишка за спасители на черноморските плажове. На бременността вече се присвои статус на катастрофа. Тя може да е хубаво нещо само ако е акуратно планувана. Вече е геройство да се раждат не по Божия воля. Времето ще покаже какви ще са тези човеци.
Хормоналната терапия трябва да се допуска при тежки смущения, като обаче всеки добър биохимик и ендокринолог биха предложили и по-безвредни и прости начини да се овладее дисбаланса. За малките, нераждали момичета хормонът е нещо страшно.
А злоупотребата със съвокупленията и постоянното им стимулиране чрез порнография напр. водят често до пристрастяване, както към хероина (психиатри са го доказали) и пълно объркване на личността. Опасно е от шестнадесетгодишни младите да бъдат хвърляни на нагона и синтетични хормони.
Относно храните също си права, стига да погледне човек какви едри деца, с какъв голям номер обувки ходят... Вече се яде ПРЕДИМНО свинско, а то съдържа алерген даже да е "био". Гледайки снимките на бежанците ми прави впечатление здравословния им външен вид, а и не са такива едри. Те ядяли само кошерна или незнам каква хамам храна. Много правилно!, и Българите сме яли само такова.
Да ме не вземете за "морализатор", ама осмисляне на "старите" работи си е нужно.
Със сигурност има планетарно влияние, минимум защото познаваме влиянието на Луната.

Аз лично "пропагандирам" сред познати за опсностите от химическата контрацепция и безразборните сношения.

Поздрав!
цитирай
Вашето мнение
За да оставите коментар, моля влезте с вашето потребителско име и парола.
Търсене

За този блог
Автор: silvaantonydon
Категория: Тя и той
Прочетен: 1980113
Постинги: 291
Коментари: 451
Гласове: 1019